Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Meijers.com

Meijers Fit&Gezond is al jarenlang een gerenomeerd bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in producten voor sport, fitness en gezondheid.

Meijers Fit&Gezond is al jarenlang een gerenomeerd bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in producten voor sport, fitness en gezondheid. Via de webshop van Meijers Fit&Gezond worden uiteenlopende producten aangeboden. Mensen met rug- of nekklachten, zwangeren, sporters, senioren, fitness fanaten, jonge ouders, kortom iedereen vindt altijd het juiste product.

Ook is er een indeling gemaakt op basis van klachten en toepassingen, denk daarbij aan: rugpijn, reuma, hernia en balanstraining, reizen, nordic walking of zwangerschap.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Meijers.com. Als je vervolgens bij Meijers.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Meijers.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Meijers.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Meijers.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Meijers.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook