Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +35 Jiggies

Men_at_Work

Men_at_Work - Multibrand collection met grote merken, zit al jaren in het vaste winkelstraat beeld in Nederland en bedient de jongeren fashion markt

Je kunt hier online terecht voor vrouwen en mannen fashion, jeans, schoenen, accessoires en tassen. Met de snelle levering en ruime en flexibele retour mogelijkheden wordt een hoog service niveau geboden aan de veeleisende klanten. Retourneren kan zelfs in de winkel.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Men_at_Work. Als je vervolgens bij Men_at_Work een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +35 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Men_at_Work voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Men_at_Work hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Men_at_Work en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Men_at_Work hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook