Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +25 Jiggies

Meubelsplaza.nl

Bij MeubelsPlaza.nl kunt u meubels kopen in vele varianten. Van kleinmeubel tot bankstel, van dressoir tot eetkamerset.

Bij MeubelsPlaza.nl kunt u meubels kopen in vele varianten. Van kleinmeubel tot bankstel, van dressoir tot eetkamerset. Wat de meubelen van MeubelsPlaza.nl verbindt is de hoge kwaliteit, zowel in design als in materiaalkeuze. MeubelsPlaza.nl levert alleen meubels van Europese makelij en dat ziet u terug in de kwaliteit die geboden wordt. Kwaliteit die helemaal niet duur hoeft te zijn.Hoge kwaliteit tegen lage prijzen:Doordat MeubelsPlaza.nl online verkoopt is de overhead marginaal. Lage kosten voor MeubelsPlaza.nl betekent zo een lage prijs voor u. Bij MeubelsPlaza.nl kan de klant makkelijk en overzichtelijk de mooiste meubels bekijken en snel, veilig en eenvoudig bestellen. MeubelsPlaza.nl werkt met voorraad wat een snelle levering mogelijk maakt. Verzending van de artikelen naar de klant gaat via UPS wat ervoor zorgt dat alle meubels verzekerd verstuurd worden en veel voorzichtiger behandeld worden.Acties:Verder heeft MeubelsPlaza.nl ook vaak tijdelijke interessante acties, zoals tijdelijke korting op bepaalde producten.Waarom MeubelsPlaza.nl:• Niet goed geld terug garantie;• Gratis bezorgen;• 2 jaar garantie;• Scherpe pri...

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Meubelsplaza.nl. Als je vervolgens bij Meubelsplaza.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +25 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Meubelsplaza.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Meubelsplaza.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Meubelsplaza.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Meubelsplaza.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook