Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Meubis.be

Als specialist in het aanbieden van goedkope en kwalitatieve meubelen gaat Meubis elke dag tot het uiterste, en maken we wonen echt betaalbaar sinds onze opric

Als specialist in het aanbieden van goedkope en kwalitatieve meubelen gaat Meubis elke dag tot het uiterste, en maken we wonen echt betaalbaar sinds onze oprichting in 2010. Van eet- tot slaapkamers tot het inrichten van je nieuwe bureau of horecazaak, wij hebben het allemaal. Dagelijks breiden wij ons aanbod uit om te voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten en in te spelen op de laatste trends.

We staan voor deze waarden:

- Inspiratie - de klanten inspireren om van je huis een echte thuis te maken.

- Vernieuwing - zowel intern (continu verbeteren en optimaliseren van bedrijfsprocessen) als extern (continue uitbreiding van het aanbod en gebruikerservaring)

- Klantgerichtheid - samen met ons team helpen we je graag verder met al je vragen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Meubis.be. Als je vervolgens bij Meubis.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Meubis.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Meubis.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Meubis.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Meubis.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook