Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +9.000 Jiggies

Mijndomein.nl

Mijndomein.nl is sinds 2003 actief op het gebied van domeinregistratie, webhosting, e-mail en pakketten waarmee je zelf webwinkels of webwinkels kunt bouwen.

Mijndomein beheert inmiddels ruim 600.000 domeinnamen voor 200.000 klanten.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Mijndomein.nl. Als je vervolgens bij Mijndomein.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +9.000 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Mijndomein.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Mijndomein.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Mijndomein.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Mijndomein.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook