Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +18 Jiggies

Misco Solutions NL

Misco Nederland is één van de grootste aanbieders van computer hard- en software, home entertainment, telecom en IT oplossingen.

Sinds 1985 zijn wij een betrouwbare leverancier voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt. In Europa is Misco al jaren nummer één in haar categorie, met vestigingen in o.a. Engeland, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Zweden. Misco is onderdeel van Systemax met een wereldwijde omzet van 2 miljard dollar. De Nederlandse vestiging bestaat sinds 1985.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Misco Solutions NL. Als je vervolgens bij Misco Solutions NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +18 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Misco Solutions NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Misco Solutions NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Misco Solutions NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Misco Solutions NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook