Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +68 Jiggies

MissSteel.nl

MissSteel.nl is een dochteronderneming van Mediaselect, die al 20 jaar actief is in de adult entertainment industrie.

MissSteel.nl is een dochteronderneming van Mediaselect, die al 20 jaar actief is in de adult entertainment industrie.In de nieuwe webshop ‘Miss Steel - The erotic candy shop’ vind de klant de nieuwste en beste erotische producten peciaal samengesteld door het team van MissSteel.nl. Dagelijks volgen zij de trends wereldwijd om het aanbod tot de allerbeste te maken.Daarnaast hechten zij veel waarde aan een uitstekende kwaliteit, een stijlvolle en verleidelijke uitstraling en een snelle maar goede klantvriendelijke service.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van MissSteel.nl. Als je vervolgens bij MissSteel.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +68 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij MissSteel.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar MissSteel.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van MissSteel.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij MissSteel.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook