Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +1.800 Jiggies

MKBbedrijfskrediet.nl

Eeenvoudig een aantal vragen via de kredietcheck en ontvang daarna een reactie welke mogelijkheden er zijn om aan financiering te komen voor uw bedrijf.

Beantwoord eenvoudig een aantal vragen via de kredietcheck en ontvang daarna een reactie welke mogelijkheden er zijn om aan financiering te komen voor uw bedrijf.Hierbij wordt er gekeken naar diverse financieringsvormen zoals: • Bancaire lening;• Financiering;• Crowdfunding;• Investeerders;• Microfinanciering;• Overheidsregelingen.Voor gevestigde en startende ondernemers die een financiering nodig hebben om te kunnen starten, uitbreiden of een bedrijf willen overnemen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van MKBbedrijfskrediet.nl. Als je vervolgens bij MKBbedrijfskrediet.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +1.800 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij MKBbedrijfskrediet.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar MKBbedrijfskrediet.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van MKBbedrijfskrediet.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij MKBbedrijfskrediet.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook