Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +3.938 Jiggies

MKB-brandstof.nl

De Nationale Tankpas is de beste tankpas voor ZZP’ers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

De Nationale Tankpas is de beste tankpas voor ZZP’ers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Loodgieters, advocaten, cateringservice; de tankpas is er voor elke ondernemer met een KvK-inschrijving en een wagenpark van één tot tien auto's. De enige uitzondering die we maken is voor bedrijven die transport als kernactiviteit hebben. Voor voertuigen zwaarder dan 3½ ton mogen wij geen passen afgeven.

De Nationale Tankpas

Tanken en afrekenen in heel Nederland;
Overzichtelijke maandfactuur met 100% BTW-garantie;
Profiteer van lage pompprijzen;
Bespaar tijd en voorkom foutieve declaraties;
Maar de beste reden? Rust in je kop!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van MKB-brandstof.nl. Als je vervolgens bij MKB-brandstof.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +3.938 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij MKB-brandstof.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar MKB-brandstof.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van MKB-brandstof.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij MKB-brandstof.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook