Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +7.650 Jiggies

Mobieltekoop.nl

Mobieltekoop.nl is gespecialiseerd in het verkopen van occasion smartphones.

Telefoons zijn de afgelopen jaren niet alleen steeds duurder, maar ook sneller en beter geworden. Ze zijn gebouwd om jaren mee te gaan en zij geven recente smartphone modellen graag een tweede leven! Waarom los een dure nieuwe smartphone kopen of i.c.m. een duur abonnement?

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Mobieltekoop.nl. Als je vervolgens bij Mobieltekoop.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +7.650 Jiggies

Cashback voorwaarden

Voor verlengingen ontvang je GEEN Jiggies.


1. Je ontvangt Jiggies bij Mobieltekoop.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Mobieltekoop.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Mobieltekoop.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Mobieltekoop.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook