Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +15.750 Jiggies

Mobly

Mobly is een nieuwe speler in de tweedehands automarkt met als doel België slimmer te laten rijden.

Mobly Go Plus maakt je auto slim met een Dongel: plug de Dongel in je auto, connect met de app en:
- Track je ritten
- Monitor automatisch je autoritten en krijg inzicht in jouw rijgedrag en verbruik.
- Lees je auto uit
- Een defect of leeglopende batterij? Door de automatische car diagnostics ben je altijd op de hoogte van de status van je wagen.
- Vind je wagen snel terug.
- Je auto kwijt? Met Mobly Go Plus weet je onmiddellijk waar jouw wagen geparkeerd staat. Altijd en overal.
- Geniet van pechverhelping zonder abonnement. Met Mobly Go Plus heb jij altijd pechverhelping op zak, zonder abonnement. Je betaalt enkel bij autopech, wanneer jij het écht nodig hebt.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Mobly. Als je vervolgens bij Mobly een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +15.750 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Mobly voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Mobly hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Mobly en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Mobly hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook