Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

ModeMusthaves

Musthaves geïnspireerd op catwalktrends, celebs en fashionbloggers.

Gaat jouw modehartje ook sneller kloppen van musthaves geïnspireerd op de trends van de catwalkshows en celebs? ModeMusthaves zoekt stad en land af naar de leukste en nieuwste musthaves. Als we dat ene item waar we naar op zoek zijn niet kunnen vinden, dan laten we het maken in ons eigen atelier. Hier is de eigen lijn van ModeMusthaves ontstaan voor een prijs waar je blij van wordt.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van ModeMusthaves. Als je vervolgens bij ModeMusthaves een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij ModeMusthaves voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar ModeMusthaves hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van ModeMusthaves en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij ModeMusthaves hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook