Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +63 Jiggies

Molinis.com

Bij Molinis.com bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan Molinis.

Bij Molinis.com bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan Molinis. Met Molinis kunt u uw basic pumps stylen, of uw pumps transformeren tot enkellaarsjes. Deze nieuwe must-have is voor de zakelijke vrouw die durft op te vallen en eindeloos wenst te combineren. Molinis passen over alle basic pumps en zijn verkrijgbaar in meerdere modellen, kleuren en maten. USP's• En nieuwe look in een handomdraai;• Verkrijgbaar in vele modellen en kleurcombinaties;• Gratis verzending bij bestelling van 2 of meer Molinis;• Veilig betalen met iDeal, Creditcard, overboeking, PayPal, Sofort en Mister Cash.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Molinis.com. Als je vervolgens bij Molinis.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +63 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Molinis.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Molinis.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Molinis.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Molinis.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook