Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +0 Jiggies

Money2gocard.nl

Money2Go MasterCard® is de prepaid kaart ontwikkeld voor alle dagelijkse behoeften.

Money2Go MasterCard® is de prepaid kaart ontwikkeld voor alle dagelijkse behoeften. Met de Money2go MasterCard® kunnen kaarthouders online en in winkels veilig aankopen doen, rekeningen betalen, hun reiskosten betalen in het buitenland en nog veel meer. Deze MasterCard® is ontwikkeld voor snelle veilige en gemakkelijke betalingen.USP's:- Geen krediet check;- Makkelijker en veiliger dan contant geld;- Makkelijk in gebruik en makkelijk te controleren;- De perfecte oplossing op reis;- Simpel te laden;- 100 % approval rate!Voordelen die kaarthouders van de Money2Go MasterCard® hebben:- Gebruik uw Money2Go MasterCard® bij meer dan 33 miljoen winkeliers over de hele wereld die MasterCard® accepteren;- Online shoppen zonder risico;- Een veilige kaart met chip en PIN code;- Uitgaven bijhouden op de Money2Go website, ook toegankelijk met je Smartphones;- Contant geld opnemen bij meer dan 1,5 miljoen geldautomaten over de hele wereld;- Altijd de kaart online laden met iDEAL;- Gebruik van de unieke Contactloze betaalmethode. De normale verkoopprijs van de kaart is 24.95 EUR, maar u ontvangt nu 20% introductiekorting!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Money2gocard.nl. Als je vervolgens bij Money2gocard.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +0 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Money2gocard.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Money2gocard.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Money2gocard.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Money2gocard.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook