Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +22.500 Jiggies

Mooivakanties.nl

Mooi Vakanties, vakanties voor levensgenieters.

Mooi Vakanties, vakanties voor levensgenieters.

Mooivakanties.nl organiseert luxe rondreizen op maat naar Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.
De reisprogramma’s komen in nauw overleg met de klant tot stand. Door de jarenlange expertise en kennis van de aangeboden bestemmingen kan Mooivakanties.nl zeer deskundig advies geven. Er wordt een route geheel naar wens samengesteld en ook de accommodaties worden afgestemd op de voorkeuren van de klant. Uitgangspunten zijn: een rustig opgebouwd programma, mooie en bijzondere hotels, lodges en resorts en tijd om zorgeloos te genieten omdat alles perfect geregeld is.

Mooivakanties.nl besteedt veel aandacht aan de keuze van de hotels. Voor de klanten van Mooivakanties.nl geen massale hotels aan overvolle stranden of onpersoonlijke zakenhotels, maar kleinschalige en bijzondere lodges, riads, boutique hotels of eco-resorts die passen in de couleur locale van de reisbestemming. Een gerenoveerd klooster in Cuzco, een luxe riad in Marrakech, een tented camp in het Kruger Wildpark, een romantische poolvilla in Bali of een designhotel in Buenos Aires. Per definitie zijn het 4- of 5 sterren hotels, waar het de reiziger aan comfort en luxe niet zal ontbreken.


Neem eens een kijkje op de website www.mooivakanties.nl.
Zijn er vragen over Mooivakanties.nl en/of het reisaanbod, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen:
telefoon: 030-2846000 – info@mooivakanties.nl

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Mooivakanties.nl. Als je vervolgens bij Mooivakanties.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +22.500 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Mooivakanties.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Mooivakanties.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Mooivakanties.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Mooivakanties.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook