Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Mooiesokken.com

Op www.mooiesokken.com koop je de leukste sokken, het fijnste ondergoed en de mooiste stropdassen online.

MooieSokken.com beschikt over de grootste collectie effen sokken in alle kleuren en materialen en is specialist in de beste Scandinavische merken zoals Happy Socks en JBS.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Mooiesokken.com. Als je vervolgens bij Mooiesokken.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Mooiesokken.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Mooiesokken.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Mooiesokken.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Mooiesokken.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook