Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Multismart.nl

Vind hier de leukste en gaafste gadgets want Multismart is een gadgetshop voor iedereen.

Multismart is de nummer 1. Webwinkel van NL, met de leukste gadgets & cadeauartikelen. Hun medewerkers reizen heel de wereld af voor de beste en nieuwste producten. Zo kunt u denken aan gadgets, kado’s, speelgoed etc. Hierdoor is het assortiment van Multismart erg ruim en vernieuwend. Door hun efficiënte manier van werken kunnen zij hun klanten topproducten aanbieden tegen een scherpe prijs. Door de grote klantvriendelijkheid, het aanbieden van chat mogelijkheden met de klantenservice, cadeauzoeker, uitgebreide betaalmethode en lidmaatschap van webshop keurmerk hebben zij een hoge conversie.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Multismart.nl. Als je vervolgens bij Multismart.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Multismart.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Multismart.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Multismart.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Multismart.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook