Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +24 Jiggies

Musement.com

Musement is een digitale boeking service waar reizigers activiteiten, attacties, stadspassen en nog veel meer van over de hele wereld kunnen boeken.

Musement is een digitale, multi-platform boeking service waar reizigers activiteiten, rondleidingen, tickets voor musea en attacties, stadspassen en nog veel meer van over de hele wereld kunnen boeken.
Musement is gelanceerd in 2013 in Milaan, ondertussen zijn er meer dan 2000 activiteiten beschikbaar.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Musement.com. Als je vervolgens bij Musement.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +24 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Musement.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Musement.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Musement.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Musement.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook