Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +24 Jiggies

Musement.com

Musement.com is een online booking platform welke reizigers over de hele wereld in staat stelt om on the go activiteiten, tickets, attracties, city-passes..

Musement.com is een online booking platform welke reizigers over de hele wereld in staat stelt om on the go activiteiten, tickets, attracties, city-passes en meer te vinden en te boeken. Musement.com is opgericht in 2013 in Milaan en heeft meer dan 2000 activiteiten beschikbaar in meer dan 20 landen. Deze activiteiten zijn beschikbaar op Musement.com, iOS en Android. Waarom Musement.com promoten?• Beste nieuwe app in de Apple App Store;• App beschikbaar in Engels, Italiaans, Frans, Spaans, Duits, Portugees en Russisch;• Activiteiten beschikbaar in meer dan 20 landen. Het aanbod activiteiten neem iedere week toe;• Toeristische trekpleisters als de Eiffel Toren en het Vaticaan beschikbaar;• Boekingen worden direct bevestigd; • Priority access met 'Skip-the-line' tickets.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Musement.com. Als je vervolgens bij Musement.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +24 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Musement.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Musement.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Musement.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Musement.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook