Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

MyCooks

Bij MyCooks kun je de lekkerste hapjes en gerechten bestellen, waar en wanneer je wilt. De koks van MyCooks bereiden verse maaltijden op restaurantniveau.

Bij MyCooks kun je terecht voor:
Food - de koks van MyCooks bereiden maaltijden en hapjes met verse en ambachtelijke producten. De gerechten worden verpakt en warm bij jouw thuis geleverd. Dagelijks staan de koks in de keuken om smakelijke en unieke gerechten te bedenken.
Cadeaukaarten - bij MyCooks kun je terecht voor cadeaukaarten. Denk aan een High Tea cadeaukaart, een Borrelhapjes cadeaukaart of zelfs een BBQ cadeaukaart.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van MyCooks. Als je vervolgens bij MyCooks een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

http://ad.zanox.com/ppv/?32325936C81141438&zpar9=[[DD87C2244F2A34EB0499]]

1. Je ontvangt Jiggies bij MyCooks voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar MyCooks hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van MyCooks en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij MyCooks hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook