Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +450 Jiggies

Mymoza.com

Een fotomozaïek is een foto die bestaat uit honderden kleine foto’s.

Op afstand zie je de hoofdfoto en van dichterbij zie je alle kleine foto’s. Met de fotomozaïek app van MyMoza maak je eenvoudig zo’n persoonlijke fotomozaïek.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Mymoza.com. Als je vervolgens bij Mymoza.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +450 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Mymoza.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Mymoza.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Mymoza.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Mymoza.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook