Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

MyTrendyPhone.nl

Bij MyTrendyPhone.nl kun je terecht voor goedkope mobiele telefoon accessoires.

Het assortiment van MyTrendyPhone.nl bestaat onder andere uit goedkope en populaire telefoon accessoires. Daarnaast bestaat het assortiment uit accessoires voor: muziekspelers, foto- en videotoestellen, PC's en laptop. Alle accessoires zijn van hoge kwaliteit.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van MyTrendyPhone.nl. Als je vervolgens bij MyTrendyPhone.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij MyTrendyPhone.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar MyTrendyPhone.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van MyTrendyPhone.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij MyTrendyPhone.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook