Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Natuurlijke dierenvoeding

Natuurlijke dierenvoeding is 100% natuurlijk, graanvrij droog- en natvoer voor honden en katten met tot wel 86% vlees en vis.

Natuurlijke dierenvoeding is 100% natuurlijk, graanvrij droog- en natvoer voor honden en katten met tot wel 86% vlees en vis.

Natuurlijke dierenvoeding is begin 2015 op de markt gebracht in Nederland en België en heeft vanaf het eerste moment al een aanzienlijk deel van huisdieren-minnend Nederland en België bereikt, onder meer via Google, via Facebook (al meer dan 30.000 fans) en door vrijwel wekelijks op televisie te komen bij RTL4, RTL5 en SBS6.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Natuurlijke dierenvoeding. Als je vervolgens bij Natuurlijke dierenvoeding een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Natuurlijke dierenvoeding voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Natuurlijke dierenvoeding hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Natuurlijke dierenvoeding en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Natuurlijke dierenvoeding hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook