Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +7 Jiggies

Neckermann BE

Neckermann.be is een reisorganisatie die leuke reizen voor weinig geld aanbied en jou een zorgeloze vakantie tegen de laagste prijs garandeert.

Neckermann, de beste koop! Bij Neckermann vindt de surfer het ruimste aanbod kwaliteitsvakanties tegen de scherpste prijzen. Want hoe hard de reiswereld ook verandert, we blijven altijd trouw aan onze basisbelofte: veel vakantieplezier bieden voor weinig geld. Of het nu gaat om een citytrip, last minute, vliegvakantie of exotische vakantie. Neckermann is zonder omweg de beste koop en er is voor elk wat wils. Neckermann.be maakt er een punt van om steeds een kwalitatief goede reis voor te stellen aan een interessante prijs.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Neckermann BE. Als je vervolgens bij Neckermann BE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +7 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Neckermann BE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Neckermann BE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Neckermann BE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Neckermann BE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook