Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Neleman.org

Uit liefde voor wijn
De een verloor 15 jaar geleden zijn hart in Spanje. Aan de liefde voor biologische wijn.

Uit liefde voor wijnDe een verloor 15 jaar geleden zijn hart in Spanje. Aan de liefde voor biologische wijn. Aan de passie van de wijnmakers. Aan het heerlijke eten en drinken, al het goede van de Méditerranée! De ander is geboren en getogen in Valencia, heerlijk Mediterrane stad van sinaasappels, paella en wijn! Diego was als kind al verkocht aan de natuur en verloor zijn hart aan biologisch wijnmaken.Rechtstreeks van de wijnboerHet idee van zelf wijn maken bestond al jaren bij wijnpionier Derrick Neleman. Na een succesvolle handel- en importcarrière volgt Derrick nu samen met goede vriend en wijnmaker Diego Fernández Pons zijn droom: Spaanse biologische wijn maken in Valencia.Via Neleman.org kunnen wijnliefhebbers biologische wijn kopen rechtreeks van de wijnboer zonder tussenhandel.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Neleman.org. Als je vervolgens bij Neleman.org een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Neleman.org voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Neleman.org hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Neleman.org en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Neleman.org hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook