Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +18.000 Jiggies

NHA Thuisstudies

De NHA bestaat al 80 jaar en leidt op voor dezelfde officieel ERKENDE diploma's als andere opleiders.

NHA maakt het mogelijk om thuis te studeren en/of te leren. Een opleiding van NHA is erg efficiënt, onder andere omdat er geen reistijd verloren gaat en er gemakkelijk en comfortabel thuis gestudeerd kan worden. Dit op de momenten dat het jou uitkomt.
NHA is als opleider erkent door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het voortgezet onderwijs.

Volg een cursus en ontvang 18.000 Jiggies.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van NHA Thuisstudies . Als je vervolgens bij NHA Thuisstudies een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +18.000 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt alleen Jiggies voor een cursus.
Je ontvangt geen Jiggies voor het aanvragen van een gratis studiegids en voor een opleiding.


1. Je ontvangt Jiggies bij NHA Thuisstudies voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar NHA Thuisstudies hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van NHA Thuisstudies en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij NHA Thuisstudies hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook