Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +22.500 Jiggies

NLEx | Alles-in-1

NLEx is inmiddels tien jaar actief op de energiemarkt, daarnaast is het bedrijf gaan opereren op de markt van internet, televisie en telefonie voor de consument

Internet: ontvang 13.500 Jiggies.
Internet + TV: ontvang 18.000 Jiggies.
Internet+ Bellen: ontvang 18.000 Jiggies.
Internet + Bellen + TV: ontvang 22.500 Jiggies.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van NLEx | Alles-in-1. Als je vervolgens bij NLEx | Alles-in-1 een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +22.500 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt geen Jiggies als je een contract bij NLEx verlengt.

1. Je ontvangt Jiggies bij NLEx | Alles-in-1 voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar NLEx | Alles-in-1 hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van NLEx | Alles-in-1 en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij NLEx | Alles-in-1 hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook