Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +81 Jiggies

No-ice.nl

No-ice.nl is dé aanbieder op het gebied van erotiek.

No-ice.nl is dé aanbieder op het gebied van erotiek. No-Ice.nl is gespecialiseerd in erotische artikelen en heeft een zeer groot aanbod en gegarandeerd de goedkoopste in Nederland. Door middel van een duidelijke en gestructureerde webshop maken kan er 24 uur per dag, 7 dagen per week vanuit de stoel erotische artikelen gekocht worden.

Voordelen No-Ice.nl:
• Laagste prijs in Nederland;
• Altijd Gratis cadeau bij bestellingen;
• De grootste en goedkoopste erotische webshop van Nederland.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van No-ice.nl. Als je vervolgens bij No-ice.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +81 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij No-ice.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar No-ice.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van No-ice.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij No-ice.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook