Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Novadeals.nl

Novadeals.nl; Iedere dag de zonnigste deals! Novadeals.nl is continu bezig met het zoeken naar de beste en meest varierende deals voor haar klanten.

Novadeals.nl; Iedere dag de zonnigste deals! Novadeals.nl is continu bezig met het zoeken naar de beste en meest variërende deals voor haar klanten! Het doel is de klant continu te verrassen met de nieuwste producten, de nieuwe trends en de hoogste kortingen, oplopend tot wel 80%! Door de inkoopkracht en diverse inkoopkanalen kan Novadeals.nl groots en vaak direct bij de bron inkopen en op deze manier hoge kortingen afdwingen. Deze kortingen komen direct ten goede aan de klant! Dagelijks over heel de wereld op zoek naar de beste deals en trends op het gebied van smartphone- en tablet accessoires en elektronica. Daarnaast de leukste producten voor in en om het huis, mooie mode, fashion en verzorging. Novadeals.nl voorziet haar klanten van de mooiste as seen on TV producten, welke het leven snel gemakkelijker maken. Maar natuurlijk houdt Novadeals.nl ook altijd een oogje open voor andere speciale aanbiedingen. Daarnaast heeft Novadeals.nl elke dag een knal aanbieding met een beperkte voorraad. De aanbiedingen zijn vanaf middernacht precies 24 uur beschikbaar tenzij de voorraad eerder uitverkocht raakt. Het kan zijn dat het een product is uit het huidige assortiment dat wegens ruimtegebrek sterk in prijs gereduceerd wordt maar ook een product waar een prijsvoordeel is behaald door een grotere hoeveelheid in te kopen. Novadeals.nl werkt veelal samen met gerenommeerde merken zoals Philips, Panasonic, L’Oreal en Pierre Cardin, maar ook Levi’s, Timberland en Eastpak komen vaak voorbij!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Novadeals.nl. Als je vervolgens bij Novadeals.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Novadeals.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Novadeals.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Novadeals.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Novadeals.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook