Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +18.000 Jiggies

NOWGO

NowGo biedt verzekeringen aan die snel, simpel en direct online aan te vragen zijn.

Je ontvangt Jiggies voor:
- Autoverzekering: 18.000 Jiggies
- Inboedelverzekering: 18.000 Jiggies
- Opstalverzekering: 13.500 Jiggies
- Doorlopende reisverzekering: 18.000 Jiggies
- Woonhuisverzekering: 13.500 Jiggies
- Kortlopende reisverzekering: 2.475 Jiggies
- Aansprakelijkheidsverzekering: 7.200 Jiggies
- Deviceverzekering: 6.300 Jiggies

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van NOWGO. Als je vervolgens bij NOWGO een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +18.000 Jiggies

Cashback voorwaarden

Let op je ontvangt geen mail van Jiggy dat er Jiggies zijn gereserveerd. 4 tot 6 weken na je bestelling worden je Jiggies door ons bijgeschreven. Onze excuses voor het ongemak.

1. Je ontvangt Jiggies bij NOWGO voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar NOWGO hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van NOWGO en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij NOWGO hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook