Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +67.500 Jiggies

Nuvema

De uitvaartverzekeringen van Nuvema zijn 'een prima keus' volgens de Consumentenbond.

Als je van tevoren de kosten van je uitvaart regelt met een passende uitvaartverzekering zorgt dat voor een gerust gevoel bij jou en je nabestaanden. Bij Nuvema bepaal je zelf welke uitvaartwensen je verzekert. De uitvaartkosten worden berekend aan de hand van de prijzen in jouw regio. Een persoonlijke en eerlijke uitvaartverzekering dus!
Sluit je uitvaartverzekering af bij Nuvema en ontvang 67.500 Jiggies.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Nuvema. Als je vervolgens bij Nuvema een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +67.500 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Nuvema voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Nuvema hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Nuvema en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Nuvema hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook