Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +6.750 Jiggies

Offective bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware Offective – dé online bedrijfssoftware!

Offective is een organisatie die gelijknamige bedrijfssoftware op de markt brengt. Met de bedrijfssoftware richt Offective zich op het midden- en kleinbedrijf. Het online pakket bestaat uit 11 modules. Belangrijke modules zijn: relatiebeheer, voorraadbeheer, facturatie en boekhouding.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Offective bedrijfssoftware. Als je vervolgens bij Offective bedrijfssoftware een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +6.750 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Offective bedrijfssoftware voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Offective bedrijfssoftware hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Offective bedrijfssoftware en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Offective bedrijfssoftware hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook