Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +38.250 Jiggies

OHRA

OHRA is een verzekeringsmaatschappij met momenteel zo'n 550.000 verzekerden. OHRA vindt duidelijkheid belangrijk en dat de klanten weten waar ze aan toe zijn.

Huisdierenverzekering: 13.500 Jiggies
Zorgverzekering: 9.000 Jiggies
Doorlopende Reisverzekering: 12.150 Jiggies
Autoverzekering WA: 9.000 Jiggies
Autoverzekering WA Plus: 36.000 Jiggies
Autoverzekering Allrisk: 38.250 Jiggies
Aansprakelijkheidsverzekering: 5.400 Jiggies
Inboedelverzekering: 27.000 Jiggies
Opstalverzekering: 27.000 Jiggies
Motorverzekering: 6.750 Jiggies
Rechtsbijstandverzekering: 18.900 Jiggies
Huisdier Aansprakelijkheidsverzekering: 5.400 Jiggies

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van OHRA. Als je vervolgens bij OHRA een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +38.250 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt Jiggies voor het afsluiten van de volgende verzekeringen: Auto WA, Auto WA+/Allrisk, AVP, Inboedel, Opstal, Huisdier, Reis (doorlopend), Rechtsbijstand, Motor en Zorg.
Sluit je een andere verzekering af dan ontvang je helaas GEEN Jiggies.


1. Je ontvangt Jiggies bij OHRA voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar OHRA hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van OHRA en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij OHRA hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook