Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +14 Jiggies

Olssen.nl

Olssen.nl biedt een zeer compleet assortiment in professionele opbergmogelijkheden en kantoormeubilair.

Olssen.nl biedt een zeer compleet assortiment in professionele opbergmogelijkheden en kantoormeubilair. Zo bent u onder meer voor lockerkasten, kantoorkasten en -stoelen, sloten, kapstokken en kleedkamerinrichting bij Olssen.nl aan het juiste adres. Naast het aanbod via de webwinkel is het voor de klanten van Olssen.nl ook mogelijk om de (volledig vernieuwde!) showroom te bezoeken, of natuurlijk de wensen met één van de vertegenwoordigers op locatie te bespreken. Olssen.nl levert zowel aan zakelijke en particuliere klanten.USP's• Groot assortiment aan lockers, opbergkasten en kantoormeubelen;• Snelle levering, direct uit voorraad;• Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, PayPal, Creditcard, Bancontact, MisterCash, Sofortbanking en overschrijving.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Olssen.nl. Als je vervolgens bij Olssen.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +14 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Olssen.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Olssen.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Olssen.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Olssen.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook