Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +25 Jiggies

OneDayOnly.be

OneDayOnly is een lifestyle en entertainment webwinkel die iedere dag één product aanbiedt voor een zeer scherpe prijs.

Wat is OneDayOnly? OneDayOnly is een lifestyle en entertainment webwinkel die iedere dag één product aanbiedt voor een zeer scherpe prijs. OneDayOnly verkoopt veelal kwaliteitsproducten van diverse A-merken met kortingen die kunnen oplopen tot 90% van de adviesprijs! Deze superaanbieding is 24 uur geldig van 00.00 uur t/m 23:59 uur. Het komt voor dat de voorraad al eerder is uitverkocht, dus zorg dat u er op tijd bij bent! Hoe gaat dat in zijn werk? Elke nacht om 00:00 komt op de website van OneDayOnly een nieuw aanbieding. Deze aanbieding blijft 24 uur te koop, maar let op! Als er veel klanten bestellen, kan het zijn dat we uitverkocht raken. Houd de website daarom elke dag in de gaten voor de beste aanbiedingen en/of schrijf u in voor de dagelijkse nieuwsbrief!Wat voor producten biedt OneDayOnly aan? Veelal opvallende trendy producten of juist producten die uw leven net ietsje makkelijker maken! U kunt een enorme variëteit van producten verwachten aan categorieën zoals films, kleding, koffers, huishoudelijke apparatuur, meubilair, elektronica en diverse gadgets. Daarnaast kunt u ook opvallende acties verwachten zoals reizen, concerten of andere diensten.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van OneDayOnly.be. Als je vervolgens bij OneDayOnly.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +25 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij OneDayOnly.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar OneDayOnly.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van OneDayOnly.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij OneDayOnly.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook