Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +38.250 Jiggies

Online

Snel internet, voordelig bellen en Digitenne tv direct kijken of pauzeren en opnemen van T-Mobile online.

Online is zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Het bedrijf biedt een breed scala aan internet- televisie- en telefoondiensten voor de particuliere markt en kleine bedrijven.

Je ontvangt Jiggies voor:
18000 Jiggies - Single play Internet
22500 Jiggies - Dual play Internet+TV
22500 Jiggies - Dual play Internet+Bellen
36000 Jiggies - Triple play Alles-in-een
36000 Jiggies - Triple play Alles-in-een glas

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Online . Als je vervolgens bij Online een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +38.250 Jiggies

Cashback voorwaarden

Voor verlengingen ontvang je GEEN Jiggies.


1. Je ontvangt Jiggies bij Online voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Online hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Online en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Online hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook