Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Online-Sanitairkopen.nl

Online-sanitairkopen.nl is een online shop voor alle soorten sanitair artikelen. Klanten zijn bij ons aan het juiste adres wanneer zij de badkamer willen inric

Online-sanitairkopen.nl is een online shop voor alle soorten sanitair artikelen. Klanten zijn bij ons aan het juiste adres wanneer zij de badkamer willen inrichten of renoveren. Ons assortiment loopt namelijk uiteen van stijlvolle design badkamermeubels tot aan douchecabines, ligbaden en toiletten. Maar wij bieden ook allerlei soorten luxe sanitair producten zoals een jacuzzi, een sauna of een stoomcabine. Wanneer je zelf een website hebt, bieden wij nu de mogelijkheid om ons te promoten door gebruik te maken van een uitgebreid affiliate partnerprogramma. Wat maakt online-sanitairkopen.nl aantrekkelijk?Dankzij de rechtstreekse import van onze productie, kunnen wij al onze producten aanbieden tegen een zeer lage prijs. Er komt dus geen tussenhandel kijken bij de levering van onze producten. Daarnaast kunnen wij op deze manier alle bestellingen gratis bezorgen binnen Nederland en België. Verder krijgen onze klanten automatisch een extra korting van €10,- bij ieder bijkomend product dat zij bij ons bestellen. Wanneer klanten de bestelling zelf wensen op te halen, ontvangen zij 5% korting op de bestelling. Wat levert het jou als affiliate op?Wij geven onze publishers een commissie over elke sale die zij gerealiseerd hebben. Wanneer er via jouw website een bestelling wordt geplaatst, dan deel jij mee in de opbrengst. Bovendien stijgt het commissiepercentage naarmate je meer sales aanbrengt, dit kan oplopen tot een commissie van 10%.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Online-Sanitairkopen.nl. Als je vervolgens bij Online-Sanitairkopen.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Online-Sanitairkopen.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Online-Sanitairkopen.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Online-Sanitairkopen.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Online-Sanitairkopen.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook