Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Onlineskateshop.nl

Inlineskateshop is een skate-speciaalzaak. Dat wil zeggen dat je er van op aan kunt dat je in de winkel deskundig advies krijgt.

Inlineskateshop is een skate-speciaalzaak. Dat wil zeggen dat je er van op aan kunt dat je in de winkel deskundig advies krijgt. Een speciaalzaak is niet duurder dan andere winkels, het verschil zit in de service en de deskundigheid. En een goed advies = geld besparen!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Onlineskateshop.nl. Als je vervolgens bij Onlineskateshop.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Onlineskateshop.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Onlineskateshop.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Onlineskateshop.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Onlineskateshop.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook