Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +38.250 Jiggies

Online.nl

Hoewel Online.nl bekend staat om snel internet (ook over glasvezel!) en goedkope telefonie, lopen zij ook voorop in de interactieve televisierevolutie.

Hoewel Online.nl bekend staat om snel internet (ook over glasvezel!) en goedkope telefonie, lopen zij ook voorop in de interactieve televisierevolutie. Bij hen kijk je bovendien niet alleen naar de beste programma’s in de beste kwaliteit, maar beslis je ook zelf waar, wanneer en op welk apparaat je kijkt. Smartphone, tablet, pc en laptop? Buitenshuis je opnames inplannen of bekijken. Een programma dat al begonnen is vanaf het begin kijken met Begin Gemist. Of je favoriete film kijken met Video on Demand. Bij Online.nl zijn je favoriete programma’s altijd beschikbaar. Betaalbaar plezier dus, ook op televisie!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Online.nl. Als je vervolgens bij Online.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +38.250 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Online.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Online.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Online.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Online.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook