Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +945 Jiggies

OnsFotoboek

Creeer voordelig de mooiste fotoboeken helemaal zelf bij OnsFotoboek

Bij OnsFotoboek kun je gemakkelijk in 4 stappen je eigen fotoboek in elkaar zetten. Met scherpe prijzen en hoge kortingen zorgt OnsFotoboek er altijd voor dat je er weg loopt met een koopje

Ontvang +945 Jiggies aan cashback voor jouw aankoop!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van OnsFotoboek. Als je vervolgens bij OnsFotoboek een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +945 Jiggies

OnsFotoboek kortingscodes:

Gebruik onderstaande OnsFotoboek kortingscodes en ontvang bovenop de korting ook nog cashbackkorting. Dubbel voordeel dus! Kopieer de code en plak deze in het daarvoor bestemmende vak bij het afrekenen. :

20% korting op OnsFotoboek + cashback

Geldig t/m 13-12-2019

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij OnsFotoboek voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar OnsFotoboek hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van OnsFotoboek en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij OnsFotoboek hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook