Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Opentopzwanger.nl

Bij Opentopzwanger.nl kunnen consumenten terecht voor een uitgebreid assortiment zwangerschapslingerie, positielingerie en meer!

Bij Opentopzwanger.nl kunnen consumenten terecht voor een uitgebreid assortiment zwangerschapslingerie, positielingerie, zwangerschap nachtmode, zwangerschapsbadmode, voedingsbeha's en voeding tops. Zwangerschapslingerie en -badmode hoeft niet saai te zijn, bij Opentopzwanger.nl vindt men mooie sexy producten in cupmaten A tot M, allemaal gratis verzonden.UPS’s:• Gratis verzonden;• Aangesloten bij Webshop Keurmerk;• Veilig en eenvoudig betalen met IDEAL, Paypal, Creditcards en Bank;• Snelle levering, ook als een maat niet in voorraad is;• Verzending met PostNL;• Sexy en Mooie producten in veel verschillende stijlen;• Van kleine tot grote maten leverbaar;

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Opentopzwanger.nl. Als je vervolgens bij Opentopzwanger.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Opentopzwanger.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Opentopzwanger.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Opentopzwanger.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Opentopzwanger.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook