Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Openlab.nl

Openlab.nl biedt de gelegenheid om zelf een soa test te doen, anoniem en betrouwbaar.

Openlab.nl is uniek en biedt als eerste een betrouwbaar alternatief voor het testen op Soa’s. Niet naar een huisarts of GGD maar anoniem waar en wanneer jij dit wilt.
De tests zijn gebaseerd op zelfafname en een laboratoriumonderzoek. Gebruikers vragen zelf hun uitslag op via de website van Openlab.nl, 100% anoniem dus.

Er is geen medische kennis nodig om zelf een soa test te doen. Met de bijgestuurde bijsluiter kan iedereen zelf een test doen op de meest voorkomende Soa’s. De test worden inmiddels ook door enkele GGD ‘s gebruikt.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Openlab.nl . Als je vervolgens bij Openlab.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Openlab.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Openlab.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Openlab.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Openlab.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook