Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

OPPOSUITS (BE)

OppoSuits verkoopt kleurrijke pakken met opvallende prints sinds 2012. Als je een outfit zoekt voor de feestdagen of voor een ander feestje, dan moet je bij Op

OppoSuits verkoopt kleurrijke pakken met opvallende prints sinds 2012. Als je een outfit zoekt voor de feestdagen of voor een ander feestje, dan moet je bij OppoSuits zijn. Zij bieden een breed assortiment aan Kerstpakken, Halloweenpakken, Festivalpakken, feestpakken en andere soorten coole pakken, voor mannen, vrouwen en jongens.

“Sommige mensen zeggen dat we gekke pakken maken, andere zeggen dat we leuke pakken maken. Wij, daarentegen, zeggen dat we andere pakken maken. Pakken die het tegenovergestelde zijn van saaie zakenpakken”

Hun geweldige pakken zijn te zien geweest in Esquire, USA Today, RTL Boulevard, NRC en LINDA en ze zijn gedragen door beroemdheden als Jimmy Kimmel, Tom Hanks, Armin van Buuren en Valerio.

Waarom met OppoSuits werken?
• 10% commissie op elke sale (discount en coupon sites krijgen 5%)
• Elk pak heeft een verkoopwaarde van gemiddeld €80, met een gemiddelde orderwaarde van €120
• 30-dagen cookie
• Populaire producten die regelmatig media aandacht krijgen
• Creatives regelmatig ge-update (Banners, product feed)
• Nieuwe producten worden regelmatig toegevoegd
• Licentie pakken voor Star Wars, Pac-Man, Tetris

Let op: de commissie wordt berekend over het bedrag excl. Btw.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van OPPOSUITS (BE). Als je vervolgens bij OPPOSUITS (BE) een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij OPPOSUITS (BE) voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar OPPOSUITS (BE) hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van OPPOSUITS (BE) en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij OPPOSUITS (BE) hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook