Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Optimaalwater.nl

Optimaalwater.nl is sinds 2011 gestart als online shop om twee concepten in de Benelux te promoten.

Optimaalwater.nl is sinds 2011 gestart als online shop om twee concepten in de Benelux te promoten:- losse waterapparaten om mee te nemen onderweg (sporten, vakantie etc.)- duurzame waterapparaten thuis en op kantoor (al dan niet aangesloten op de waterleiding)De waterfilters filteren bacteriën, medicijnresten en het door waterbedrijven toegevoegd chloor uit het water. De water vitalisators brengen water terug naar haar oorspronkelijke structuur waardoor het beter opneembaar is door lichaamscellen. Bovendien zijn enkele apparaten in deze shop voorzien van mineralencartridges waardoor mineralen die van nature voorkomen in water worden toegevoegd. Ofwel, water zoals het door de natuur bedoeld is. Alle producten zijn altijd uit voorraad leverbaar binnen 1 werkdag.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Optimaalwater.nl. Als je vervolgens bij Optimaalwater.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Optimaalwater.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Optimaalwater.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Optimaalwater.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Optimaalwater.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook