Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +21.150 Jiggies

Oxxio

Oxxio is slim met energie. Samen met haar partners werken zij hard aan duurzaam, verantwoord energieverbruik. Hier vind je altijd scherpe deals.

In 2008 is Oxxio gestart met de bouw van een eigen elektriciteitscentrale, deze is gevestigd in Rotterdam. Hierdoor is vanaf 2010 Oxxio naast energieleverancier ook een energieproducent. Oxxio heeft veel oog voor het milieu en levert dan ook 100% groene stroom. Sinds 2011 heeft Oxxio zich gekoppeld aan Eneco en hierdoor de schoonste energieleverancier van Nederland geworden.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Oxxio. Als je vervolgens bij Oxxio een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +21.150 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Oxxio voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Oxxio hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Oxxio en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Oxxio hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook