Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +1.575 Jiggies

Palladiumgames.be

Palladiumgames.be is de merknaam voor online spelen van de welgekende Palladium speelhallen.<

Palladiumgames.be is de merknaam voor online spelen van de welgekende Palladium speelhallen.Palladiumgames.be is erkend en goedgekeurd door de Belgische kansspelcommissie.Uw ontspanning is onze passie. Sfeer, spanning en sensatie worden u aangeboden in een aangename omgeving. Wij garanderen een uitgebreide keuze aan spellen beschikbaar op de Belgische markt. Een bijkomende troef is ons team van professionele medewerkers, zij staan steeds tot uw dienst.Palladiumgames.be garandeert steeds een onmiddellijke betaling met de glimlach.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Palladiumgames.be. Als je vervolgens bij Palladiumgames.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +1.575 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Palladiumgames.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Palladiumgames.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Palladiumgames.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Palladiumgames.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook