Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +1.575 Jiggies

Pantyabonnement.nl

PantyAbonnement.nl stuurt maandelijks hoge kwaliteit panty's naar de klant.

PantyAbonnement.nl stuurt maandelijks hoge kwaliteit panty's naar de klant. PantyAbonnement.nl is opgezet na vele persoonlijke irritaties omtrent de voorraad panty’s. Het kopen van panty’s is niet leuk of spannend, maar vooral vervelend en duur! Duur of goedkoop, panty’s gaan altijd binnen de kortste keren weer kapot door enkel het schaven van de benen langs de tafel of slechts een nagel die langs de panty glijdt!PantyAbonnement.nl vond het tijd om dit probleem op te lossen door middel van eenabonnementenservice, waardoor panty’s altijd binnen handbereik zijn.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Pantyabonnement.nl. Als je vervolgens bij Pantyabonnement.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +1.575 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Pantyabonnement.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Pantyabonnement.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Pantyabonnement.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Pantyabonnement.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook