Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +35 Jiggies

Parfas.nl

Het was in september 2007 dat Jennifer Fasen in Brasschaat Belgie voor het eerst de deuren opende van haar schoonheidsinstituut Wellfas.

Het was in september 2007 dat Jennifer Fasen in Brasschaat België voor het eerst de deuren opende van haar schoonheidsinstituut Wellfas en haar exclusieve parfumerie Fasen (Parfas.nl). In Wellfas proberen Jennifer Fasen en haar team de klanten zoveel mogelijk in de watten te leggen, hen te begeleiden in hun zoektocht naar de juiste behandelingen en de daarbij behorende verzorgingsproducten voor thuis. Bij Parfas.nl worden vooral ‘niche’ merken verkocht. Nicheparfums en verzorging worden volgens Jennifer Fasen gemaakt vanuit passie en voor een kleinschalig publiek gemaakt. Iets wat niet het geval is bij mass market merken die voor de grote huizen worden gemaakt en waarbij men de opdracht krijgt om voor doelgroep X een betaalbaar parfum te maken. Bij de niche merken wordt amper nagedacht over kostprijs, doelgroep en marketing. Dit wil niet zeggen dat het daarom altijd duurder is.Zo bestaat het aanbod van Parfas.nl uit producten zoals onder andere gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, make-up, bad en douche producten, parfums ,nagellak en meer. Regelmatig heeft Parfas.nl nieuwe campagnes met nieuwe producten, speciale aanbiedingen en promoties met het daarbij horende promotiemateriaal.Pluspunten: • Een geoptimaliseerde website;• Klanten krijgen bij elke order 3 stalen;• Aantrekkelijke aanbiedingen;• De producten zijn beschikbaar voor een zeer grote doelgroep en voor alle leeftijden.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Parfas.nl. Als je vervolgens bij Parfas.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +35 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Parfas.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Parfas.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Parfas.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Parfas.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook