Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +5.400 Jiggies

Partena-ziekenfonds.be

Partena Onafhankelijk Ziekenfonds biedt meer dan enkel het correct en snel uitbetalen van doktersbriefjes en het regelen van een vervangingskomen.

Partena Onafhankelijk Ziekenfonds biedt meer dan enkel het correct en snel uitbetalen van doktersbriefjes en het regelen van een vervangingskomen. Onze klanten kiezen voor onze service, een zeer uitgebreid pakket voordelen en diensten: van optiek tot vakanties, van bewegen tot langer thuis wonen.Extra zekerheid bieden we met de hospitalisatieverzekering Hospitalia en tandverzekering Dentalia Plus aan. Dankzij onze constante kwaliteit kunnen we ons blijven onderscheiden van de andere ziekenfondsen. Om dit waar te maken, zoeken we continu naar innovatieve diensten.400.000 klanten kozen al voor Partena Onafhankelijk Ziekenfonds! En groeien gestaag verder.Waarom klanten voor Partena Ziekenfonds kiezen?• Hospitalisatie: hospitalisatieverzekering met ijzersterke prijs/kwaliteitsverhouding (cfr Testaankoop)• Tandverzorging: met terugbetalingen tot 1.025€• Babyvoordelen: 400€ geboorte premie of 500€ luiervoordeel• 7/7 bereikbaar. Waar en wanneer het de klant past.• Kwaliteit en onafhankelijkheid.• Optimale bescherming en relevante voordelen gebundeld in pakketten.• Persoonlijk comfort: poets en strijkhulp, kortingen in diverse webshops, …• Zorgbehoevend: uitleendienst, gezinszorg, …• Persoonlijke aanpak. Wij staan altijd voor de klant klaar.• Overstappen zonder stress. In 5 minuten online.Wat maakt ons uniek en aantrekkelijk?Ons vitaal en verfrissend imago, onze partnerships, onze medewerkers, onze ervaringen met de klant en last but not least onze kwalitatieve voordelen en diensten!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Partena-ziekenfonds.be. Als je vervolgens bij Partena-ziekenfonds.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +5.400 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Partena-ziekenfonds.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Partena-ziekenfonds.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Partena-ziekenfonds.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Partena-ziekenfonds.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook