Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Penninkhofmode NL-BE

Mode voor de vrouw met topmerken.

Sinds begin jaren Zestig is mode voor de vrouw bij Penninkhof meer dan alleen kleding. Het gehele jaar wordt met passie voor mode en met luisteren naar de klanten gewerkt aan het samenstellen van onze damesmode collecties. Dit doen wij o.a. door zeer selectief te kiezen voor topmerken. Bij deze keuze is veel aandacht voor detail zoals pasvorm, orginaliteit en hoogwaardige materialen. Wij gaan uit van het principe dat al onze exclusieve merken zowel in thematiek binnen het merk zelf als ook in combinatie met andere merken moet kunnen worden gedragen. Dit vind u terug in de wijze zoals wij onze kleding presenteren in onze winkels. Elke vrouw kan zowel sportief in onze winkels slagen, maar kan ook op een elegante wijze een keuze maken. Voor elke klant geldt bij ons: kwaliteit staat voorop. Zowel tijdens uw bezoek als ook na uw besteding.Online winkelen bij Penninkhofmode. Op onze online webshop vindt u een overzicht van alle kleding die wij in onze winkels hebben. Alle topmerken zoals o.a. Marc Cain, High, Annette Görtz, Cassiopee en Cambio vindt u terug in onze online shop. Ook vindt u alle schoenen en laarzen van onze schoenenwinkels Andorra op onze webshop. Wij werken alleen met Europese topmerken uit de schoenenmode zoals o.a. Kennel und Schmenger, Karma of Charme, Mauro Teci, Attilio Giusti Leombruni (AGL) en Arche. Merken waarvan bekend is dat de pasvormen perfect zijn en waar met hoogwaardige kwaliteiten wordt gewerkt. Wij doen geen compromissen in comfort en kwaliteit. U vindt bij ons een mooie schoen die zeer trendy is maar ook modellen die niet aan tijd en trends onderhevig zijn. Wij wensen u veel mode plezier op onze webshop

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Penninkhofmode NL-BE. Als je vervolgens bij Penninkhofmode NL-BE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Penninkhofmode NL-BE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Penninkhofmode NL-BE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Penninkhofmode NL-BE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Penninkhofmode NL-BE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook